MOHOC CAMERA | Bearskin.se

Logga in

X
MOHOC CAMERA i gruppen HUND / HUNDVÄSTAR & TILLBEHÖR hos BEARSKIN AB (4000)
MOHOC CAMERA
MOHOC CAMERA
MOHOC CAMERA
MOHOC CAMERA
MOHOC CAMERA
MOHOC CAMERA

Artnr: 4000   
4995 kr
0 i lager. 
Leveranstid:

  • Information
  • Leverans

Produktinformation

Äntligen har vi hittat en kamera som matchar våra höga krav! 

MOHOC CAMERA är ursprungligen framtagen för militärt bruk. Med andra ord är den designad för att verkligen tåla stryk och tuffa förutsättningar – perfekt för de påfrestningar som en hundkamera utsätts för under jakten med andra ord!

Den här extremt tåliga actionkameran är faktiskt till och med IP68-klassad. Det innebär att den är så väl damm- som vattentät, och du kan lugnt låta hunden simma över blötmyrar och surhål utan att vara det minsta orolig. Faktum är att du rentav kan dyka med den och filma på 10 meters djup utan problem. Varför någon nu skulle vilja hålla på med sånt när man kan jaga istället?

Det gummiöverdragna kamerahuset i aluminium är militärklassat och rigoröst testat för att skydda det högteknologiska innehållet mot slag & stötar – inte ens ett fall på två meter får den här veritabla slitvargen att hoppa över en endaste videoruta vid inspelning. MOHOC är helt enkelt byggd för att klara allt den kan tänkas utsättas för!

Den roterande linsen gör att du alltid hittar ett perfekt inspelningsläge för hunden, oavsett om kameravästen sitter på en fullpälsad älghund i sina bästa år eller en smal rävstövare som sträcker ut över nejden. Och om du själv använder kameran, kanske sittande på axeln eller rentav på bössan är det lika enkelt – det är bara att vrida linsen så att indikatorstrecken på linsringen är i våg. Naturligtvis kan du även kolla i den WiFi-baserade appen om du vill vara säker på att bli nöjd med kamerans placering.


Fakta om kameran:

Vikt:202 gram med det uppladdningsbara litiumjonbatteriet

Mått: 52 mm x 88 mm x 42 mm (BxDxH)

Videopinspelningslägen: 1080p/60 FPS, 1080p/30 FPS, 720p/120 FPS, 720p/60 FPS, 720p/30 FPS och timelapse (60 s, 30 s, 5 s eller 3 s)

Foton: 12MP

Upptagningsområde: 140 grader

Bländare: F/2.8

Batteritid: Två timmar och fyrtiofem minuters kontinuerligt drift med det medföljande, uppladdningsbara litiumjonbatteriet. Mer än fem timmars batteritid (!) med två stycken CR123A-batterier.

Du kan läsa mer om kameran hos tillverkaren HÄR.

Kameran levereras inom 7-10 arbetsdagar oavsett om du köper den löst eller som en del av DOG VEST V2 MOHOC CAMERA KIT.

OBS! Introduktionspris 4995 kr!

Leverans och frakt