Hundväst för GPS & Actionkamera | | Bearskin.se

Logga in

X
DOG VEST V2 i gruppen HUND / HUNDVÄSTAR & TILLBEHÖR hos BEARSKIN AB (40014)
DOG VEST V2
DOG VEST V2
DOG VEST V2
DOG VEST V2
DOG VEST V2


DOG VEST V2

Artnr: 40014   
995 kr / 746.25 kr
10+ i lager. 
Leveranstid:

Antal: 
  • Information
  • Leverans

Produktinformation

Hundväst för GPS och actionkamera.


En hållbar och luftig GPS-väst som även är en hundkameraväst. Hundvästen som är helt prasselfri har två års garanti och är gjord i en storlek som passar hundar från drever och mindre stövare till jämthund.

GPS-fickan passar till de vanligaste GPS-halsbanden. Garmin DC 30, DC 40, DC50, T5, Tracker, b-bark och Swepoint. Bearskins mycket hållbara hundkamerafäste passar både Drifts och Garmins metallkorgar.

Med vår motvikt kan denna hundkameraväst lätt anpassas efter den kameralösning man har, oavsett om det är Bearskins branschledande kombination eller Virb alt. Contour. Motvikten anpassas enkelt efter hur västen sitter på hunden.

Med Bearskins nya GPS-väst som också är en kameraväst försöker vi sätta samman alla de erfarenheter vi tidigare gjort för att göra en hållbar, luftig, skrap-och prasselfri hundväst. Hundvästen är gjord av polyeten som grundmaterial för att slippa skrap och prassel som skrämmer viltet. De flesta jägare undviker prassliga tyger i sina jaktkläder för att komma nära vilt, varför ska då våra hundar springa runt med det?


Färgen är vit och svart. Vitt för att det sticker ut på sommarhalvåret och svart för att det syns bra på vintern. Hundvästen är helgjuten i polyeten och saknar därför sydda sömmar vilket ökar västens hållbarhet.


Hundvästen är väl ventilerad på hela överdelen för att även kunna användas de heta jaktdagarna. Den unika helt nya dubbelfästningen för hundpejlen på ryggen gör att varken spännen eller band kan fastna, stoppa hunden eller tvinna sig fast i stängsel eller liknnande som med andra pejlar.

Bearskins mycket hållbara och enkla hundkamerafäste passar både drift och Garmins metallkorgar. Du kan även välja att montera din kamera på höger eller vänster sida av västen. Eller om du vill använda två kameror. Då vi använder materialet polyeten istället för tyg så är västen mycket hållbar samt enkel att hålla fräsch, luktfri och ren.

Hundvästen är dessutom mycket följsam och mjuk utan att tappa sin form och stabilitet.

Västen blir mycket behaglig att bära för hunden. På västen sitter även nyutvecklade reflexer i bronsfärg
med mycket hög reflektion och kvalitet.

Västen har testats noggrant och håller verkligen för tuffa tag!

2 års garanti.


(Polyeten har hög elasticitet för temperaturer ned till -50 grader C. Polyeten förekommer med olika densitet och hårdhet och tillverkas bland annat som PEM (PE med medium densitet) och PEH (PE med hög densitet).

(Polyeten framställs genom polymerisering av eten i närvaro av en katalysator. Eftersom den bara består av kolväten är den lämplig att förbränna och på så vis miljövänlig).Leverans och frakt

Andra köpte även