Benstöd BIPODS MIDI | Tillbehör för jakt och skytte

Logga in

X
BIPODS MIDI i gruppen JAKTTILLBEHÖR / Benstöd/Bipods hos BEARSKIN AB (X30)
BIPODS MIDI
BIPODS MIDI
BIPODS MIDI
BIPODS MIDIBIPODS MIDI

Artnr: X30   
769 kr
0 i lager. 
Leveranstid:

  • Information
  • Leverans

Produktinformation

Bearskins lätta, tysta och smidiga benstöd BIPODS MIDI är tillverkat av kraftig flygplansaluminium och väger bara 351 gram! Höjden på benen justeras enkelt och tyst mellan 21,6 och 26,9 cm. Precis lika smidigt är det att fälla in och ut benen när inga utanpåliggande fjädrar knakar, tynger och är i vägen.

Benstödet är försett med snabbfäste för picatinny-/weaverskena. Komplettera med Bearskins PICATINNY RAIL ADAPTER 55 MM eller PICATINNY RAIL ADAPTER 71 MM om du vill fästa din bipod mot framstocken på ett smidigt sätt med hjälp av det främre rembygelfästet. 

En annan variant är att använda Bearskin TRIPLE MOUNT – då har du fortfarande två sidor lediga även efter att du fäst benstödet på den undre skenan, varför inte till actionkameran respektive eftersökslampan?

Dessa bipods har en förträfflig användbarhet även i ojämn terräng! Med både svivel- och pivotfunktion får du flytande målföljning även vid snabba lägen på kuperat underlag. Enkelt förklarat kan man dels vrida bösssan i sida runt benstödets axel, och dels även tilta eller vicka bössan i sidled så att du får ett rakt hårkors i siktet även om du får ett snabbt läge på ojämnt underlag och inte hinner justera benens längd individuellt. Försök göra det med ett enklare benstöd och du får problem direkt... 

Levereras i kartong med Bearskintryck.

Leverans och frakt