Bearskin Multifäste Trippelfäste | Tillbehör för jakt

Logga in

X
TRIPLE MOUNT i gruppen JAKTTILLBEHÖR / Fästen hos BEARSKIN AB (X020)
TRIPLE MOUNT
TRIPLE MOUNT
TRIPLE MOUNT
TRIPLE MOUNT
TRIPLE MOUNT
TRIPLE MOUNT
TRIPLE MOUNT
TRIPLE MOUNT
TRIPLE MOUNT
TRIPLE MOUNTTRIPLE MOUNT

Artnr: X020   
1298 kr
10+ i lager. 
Leveranstid:

Antal: 
  • Information
  • Leverans

Produktinformation

Bearskin Triple Mount

Mycket prylar på bössan? Då kommer du att älska Bearskins nya produkt Triple Mount! Nu kan du fästa t ex bipod, actionkamera och ficklampa på vapnet samtidigt med detta multifäste som är mycket lätt i dubbel bemärkelse. Dels väger det nästan inget då det är gjort huvudsakligen i aluminium, och dels går det lätt att montera själv på bara någon minut mot framstocken via det befintliga rembygelfästet. Med andra ord riskerar du heller inte någon träfflägesförändring då montaget inte påverkar pipan. Weaverskenorna på sidan justeras enkelt i höjd för att exempelvis få ljuskäglan på ficklampan att linjera med pipan och fästet passar alla typer av kolvar.

Bearskins tanke med produkterna är att de ska lösa några av de unika problem som vi som jägare ställs inför. Det smarta multifästet Bearskin Triple Mount gör att man samtidigt kan fästa lampor, kameror och bipods på den plats där det inte påverkar vapnets träffläge, dvs bösskolven. Trippelfästet har skenor av typen weaver/picatinny för att passa de flesta förekommande fästen på marknaden.

Bearskin Triple Mount kan sättas fast på bösskolven på under 30 sekunder vilket gör att man kan ha det liggande bland sin övriga eftersöksutrustning i bilen.

Multifästet är tillverkat i aluminium 7075 och 6061 samt rostfritt stål 1.4301 för att säkerställa högsta möjliga kvalitet och många års problemfritt användande.

För att fästa multifästet behövs det främre rembygelfästet på kolven (se bild). Vinkeln på skenan kan enkelt ändras för att passa alla förekommande kolvar på marknaden.


EU 002951491-0001

Leverans och frakt

Andra köpte även